Cateva cuvinte

Despre noi

Experienta acumulata incepand din 1997, dorim sa o impartasim celor care i-si doresc sa aiba parte de servicii de calitate si seriozitate corespunzator asumate.

Firma Frigobonn SRL, are ca obiecte de activitate principale proiectarea, comercializarea si implementarea solutiilor solicitate/propuse in domeniul instalatiilor HVAC ( Heating – Ventilation – Air Conditioning).

Mentinerea in functiune in cele mai bune conditii a tuturor echipamentelor HAVC, indiferent de gama sau producator.

Cu ajutorul experientei angajatilor nostrii dar si cu sprijinul colaboratorilor, oferim clientului nostru servicii de proiectare, executie, mentenanta si service pentru orice lucrare implementata, optimizari si modernizari ale celor existente la sediile sau locatiile Beneficiarilor.

  • REFRIGERARE
  • CONGELARE
  • HVACR
  • APLICATII DE PROCES INDUSTRIAL

Rata de succes

Rating

Cu ajutorul experientei angajatilor nostrii dar si cu sprijinul colaboratorilor, oferim clientului servicii de proiectare, executie, mentenanta si service pentru orice lucrare prestata.

99

Clienti satisfacuti

100

Proiecte finalizate

100

Profesionalism

100%

Personal calificat

Misiunea noastra

Frigobonn

Scopul companiei este de a furniza clientilor din Timisoara si imprejurimi solutii viabile si performante.

Oferim consultanta si sprijin in realizarea proiectarii cat si a punerii in aplicatie a proiectelor solicitate de clienti.

Suntem aproape de client de la creerea solutie optime, in functie de scopul si domeniul solicitat, la ofertare, comercializare cat si la mentinerea in functiune in cele mai bune conditii, pana la servicii de post-garantie. Chiar si la inlocuirea echipamentelor de-a lungul timpului, tinand pasul cu evolutia tehnologiei.

Cartea noastra de vizita se reflecta in calitatea solutiilor propuse, implementate, ulterior confirmate de clientii nostri, care ne recomanda in continuare.

Fiind client-ul nostru, ve-ti devenii un Beneficiar multumit…. !!

Suntem prezenti acolo unde este nevoie de noi, in special in industrie, domeniu alimentar(productie, pastrare), hotelier (de la intrare, .. bucatarie, .. pana la acoperis), laboratoare, farmacii dar si fabrici din diverse domenii (textile, incaltaminte, injectii mase plastice, automotive, ambalaje, imprimerii-serigrafii, cercetare).

Proiectam/executam spatii/compartimentari frigorifice (refrigerare-congelare), cu diverse destinatii avand scop de a crea un spatiu util cat mai mare si mentine consum de energie scazut.